Center za pomoč

Po preverjanju vozila

Kje vidim poročilo, kako prebrati njegovo vsebino, viri informacij, račun za DDV / original račun

 • Po preverjanju vozila

Po preverjanju vozila

Kje vidim poročilo, kako prebrati njegovo vsebino, viri informacij, račun za DDV / original račun

Pogosto zastavljena vprašanja

Kakšna je cena poročila ?

Odvisno od vrste poročila so cene naslednje:

 • autoDNA poročilo o zgodovini vozila: od 5,4 € (cena je odvisna od količine podatkov v poročilu )
 • avtoDNA poročilo o zgodovini vozila ZDA: 9 €
 • avtoDNA poročilo o zgodovini vozila Estonije: 9,9 €
 • avtoDNA poročilo o zgodovini vozila Nizozemska: 4,9 €
 • avtoDNA poročilo o zgodovini vozila Francija: 9 €
 • avtoDNA poročilo o zgodovini vozila Belgija: 9 €
 • AutoCheck poročilo: 12,9 €

Je bil odgovor koristen ?
Hvala za vaše mnenje!

Katere informacije izvem iz poročila ?

Močno priporočamo, da to naredite vsakič, ko želite preveriti novo VIN številko. Ne samo, da to lahko storite brezplačno, pravtako vam vedno povemo, katere informacije lahko pričakujete v poročilu.

Če pred nakupom poročila o zgodovini vozila manjkajo vnosi, to pomeni, da tudi po nakupu plačane različice ti podatki ne bodo na voljo

Preverjanje vozila ne pomeni le razlaga njene zgodovine, kilometrine in nesreč. Pomeni tudi preverjanje njegove prvotne konfiguracije, barve, opreme, ciljnega trga in številnih drugih dejavnikov.

Več informacij o VIN številkah tukaj.

Je bil odgovor koristen ?
Hvala za vaše mnenje!

Za katera vozila je možno kupiti poročilo ?

Poročilo lahko kupite za vsa vozila (npr. avtomobile, tovornjake, avtobuse, motorna kolesa, mopede), ki imajo VIN številko in je sestavljena iz 17 znakov v skladu z ISO-3779.

Več informacij o VIN številki tukaj.

Je bil odgovor koristen ?
Hvala za vaše mnenje!

Kako lahko plačam poročilo ?

Za nakup poročila imate na autoDNA.si možnost naslednjih plačil:

 • Kreditna kartica
 • Moneta
 • Paypal
 • Voucher
 • Je bil odgovor koristen ?
  Hvala za vaše mnenje!

Kako lahko preverim zgodovino vozila z autoDNA?

Korak 1 - V polje na glavni strani spletne strani autoDNA.si vnesite 17 znakov VIN številke in kliknite pregled VIN številke.

Korak 2 - Odprla se vam bo stran, kjer boste prejeli informacije, ki so na voljo za izbrano VIN številko vozila.Sami se odločite, če želite kupiti polno poročilo, ki bo zapisano v obliki PDF. Izberite možnost "Kupi poročilo" ki je navedena v spodnjem desnem kotu.

Korak 3 - Izberite, katero poročilo želite kupiti, vnesite e-poštni naslov na katerega želite poročilo prejeti in izberite način plačila. Po nakupu bo na vaš e-poštni naslov poslano potrdilo o plačilu.

Korak 4 - Izbrano poročilo boste lahko videli na spletu, vendar ga bomo poslali tudi na e-poštni naslov, ki ste ga navedli med registracijo.

Je bil odgovor koristen ?
Hvala za vaše mnenje!

Kako dolgo je potrebno čakati na prejem poročila ?

Po prejemu plačila boste prejeli poročilo samodejno. Različna plačila se drugače obračunavajo, zato lahko včasih traja par minut, da prejmemo plačilo.

Poročilo je 60 dni od nakupa na voljo tudi za prenos v formatu PDF. Če želite prenesti poročilo PDF, se prijavite na autoDNA.si z uporabo e-poštnega naslova, ki ste ga dobili med registracijo. Izberite ikono, ki jo boste videli v zgornjem desnem kotu glavne strani. Poročilo bo na voljo za prenos v "Moje poročilo"tab .

Je bil odgovor koristen ?
Hvala za vaše mnenje!

Niste našli odgovora na svoje vprašanje?

Pišite nam
Spletna stran uporablja piškotke, zaradi zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, s katerimi lahko uporabite naše storitve, zagotovite optimizirano vsebino in prilagodite spletno stran svojim potrebam. Piškotke lahko upravljate s spreminjanjem nastavitev brskalnika. Z nadaljno uporabo naše spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve vašega brskalnika, se strinjate z uporabo piškotkov. Več o tem lahko najdete v Pravilniku o zasebnosti naše spletne strani.